Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

Welkom bij Ruggengraat

  SCROLL NAAR BENEDEN

Wie zijn wij?

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste online coachings programma’s in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Inmiddels hebben wij al meer dan 5000 mensen mogen helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen.

Wij laten al jaren zien dat persoonlijke aandacht dé succesfactor is. Het heeft geen zin om een schema of dieet te volgen wat totaal geen rekening houdt met jouw manier van leven. Op die manier doe je constant iets wat niet bij jou past waardoor je of voortijdig de handdoek in de ring gooit, of te maken krijgt met het bekende jojo-effect.

Missie

Ruggengraat is ontstaan vanuit de passie om mensen te helpen. Bij Ruggengraat leer je alles wat nodig is om jouw doelen te behalen, maar ook te behouden. Wij hebben gemerkt dat er veel onjuiste informatie wordt verspreid waardoor het vrijwel onmogelijk is om het resultaat te behouden. Hier willen wij verandering in brengen.

Visie

Wij geloven erin dat iedereen zijn lifestyle kan veranderen/aanpassen met behulp van ons gepersonaliseerde programma. Wij garanderen persoonlijke aandacht en juist dat is de sleutel tot succes.

Wij beloven resultaat

Ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften. Het programma is helemaal afgestemd op jouw levensstijl, waarin wij jou ‘opleiden’ door dé kennis te bieden op het gebied training, voeding en gedrag die nodig is om jouw doelen te bereiken. Wij doen wat werkt voor jou!

5000+ leden gingen jou voor

Dat de Ruggengraat methode werkt dat hebben onze leden al bewezen. Meer dan 5000+ leden zijn jou al voor gegaan. Lees hier meer over hun ervaring met het Ruggengraat programma.

Geen resultaat? Geld terug!

Wij zijn als team vastberaden om jou te helpen met het behalen van een geweldig resultaat én balans. Het programma is zo ontwikkeld dat jij straks precies weet wat jij moet doen voor resultaat en hoe jij dit resultaat kan behouden.  

Wij willen niks anders dan dat jij resultaat behaald en eindelijk kan genieten van het lichaam dat jij voor ogen hebt. Zie jij geen resultaat terwijl jij het schema volgt, je hebt dagelijks contact met jouw coach, je upload je progressie in de applicatie en je probeert aan de hand van de tips en tricks te variëren, maar toch blijft het resultaat uit, dan krijg je gewoon van ons je geld terug! Easy as that! Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

Laat ons je verbazen. De eerste twaalf weken zijn van cruciaal belang voor jouw resultaat en zeg nou eens eerlijk, wat zijn 12 weken vergeleken met de rest van je leven? Dat is een poging waard toch?! Pakt het niet uit hoe jij het gehoopt had en heb je geen resultaat, dan krijg jij gewoon je geld terug. Je hebt dus niks te verliezen.

Neem contact op via:

Wil je graag wat meer informatie over het Ruggengraat programma of wil je graag advies krijgen over jouw specifieke doel? Neem dan contact op via onze mail of de WhatsApp advies-lijn.

Ruggengraat.com


Klantenservice

Postbus 360

3640 AJ Mijdrecht
Telefoon: 06 - 16 69 98 28