Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik weet nu beter waar ik mee bezig ben op het gebied van voeding en doordat het mij zichtbaar lichamelijk heeft doen veranderen"

Het verhaal

Mijn reden om aan Ruggengraat mee te doen was omdat ik het erg lastig vond een goede balans in mijn voeding te vinden. Ik wist dat het belangrijk was om goed te eten wanneer je wilt presteren, maar hoeveel en wat ik dan moest eten was voor mij geheel onbekend. Ik had een beetje het gevoel dat ik zomaar wat aan het doen was.

Ruggengraat heeft mij hier goed mee geholpen en ik voel mij nu beter in balans. Ik merk nu dat ik over de gehele dag meer energie heb en ik zie eindelijk verschil aan mijn lichaam. Ik heb het gevoel dat ik sneller spiermassa aanmaak en daarnaast herstel ik ook beter.

Ik kon contact op nemen met mijn coach als ik vragen had. Daarnaast werd mij ook gedurende de week gevraagd hoe het ging en of ik nog tegen dingen aanliep.

Met mijn voedingsschema had ik in het begin wel moeite omdat ik niet gewend was om zoveel te eten. Mijn coach had daar goede oplossingen voor door bijvoorbeeld vaste voeding in een blender te doen (smoothies). Daarnaast heeft hij de schema’s zo gemaakt dat de producten die erin stonden erg lekker waren. Het was dus redelijk makkelijke om de benodigde voedingsstoffen op een dag binnen te krijgen. Nu we een aantal weken verder zijn weet ik niet beter meer en vraagt mijn lichaam vanzelf om voeding.

De trainingsschema’s vond ik heerlijk, lekker gevarieerd en goed te doen. In het begin was het zwaar voor mijn lichaam en had ik veel last van spierpijn. Gelukkig was dat maar 2 weken dat ik daar last van had. Nu ik een paar weken verder ben probeer ik mijzelf te blijven prikkelen om het uiterste uit mijzelf te halen. Ook hier heeft mijn coach mij in geholpen, door een progressief schema te maken. Door die schema’s wil je steeds meer herhalingen doen of meer gewicht pakken.

Over het geheel gezien ben ik erg tevreden en ben ik een aantal kilo’s in spier aangekomen. Dit was mij nooit zo snel gelukt zonder Ruggengraat. Ik weet nu beter waar ik mee bezig ben op het gebied van voeding en doordat het mij zichtbaar lichamelijk heeft doen veranderen ben ik gemotiveerder dan ooit! Daarom ook mijn besluit om er nog een periode aan vast te plakken en hopelijk nog een paar kilo’s te groeien.

Ik wil Ruggengraat en mijn coach dan ook erg bedanken voor de hulp.