Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik heb geleerd dat als ik mijn eten van te voren uitstippel, de balans veel beter te vinden is. Ga ik bijvoorbeeld in het weekend uiteten, dan is het net wat gemakkelijker om iets anders lekkers te laten staan. Keuzes maken! "

Het verhaal

Afgelopen zomer vertelde een van mijn beste vriendinnen mij dat zij zich had ingeschreven voor het programma van Ruggengraat. Dit zag er interessant uit en na wat wikken en wegen heb ik besloten om met haar mee te doen. Mijn eeuwige strijd met de kilo’s moet ooit gewonnen worden!

De aftrap begon voor mij meteen op een moeilijk moment, de eerste dag viel namelijk op mijn verjaardag. Had ik weer.. Inmiddels zijn wij zes maanden verder en heb ik alle moeilijke momenten meegemaakt: verjaardagen, feestdagen, vakanties, etentjes, barbecues etc. Mijn coach heeft mij door al deze momenten heen gecoacht en heeft mij geleerd dat balans de sleutel is tot succes.

Ik heb geleerd dat als ik mijn eten van te voren uitstippel, de balans veel beter te vinden is. Ga ik bijvoorbeeld in het weekend uiteten, dan is het net wat gemakkelijker om iets anders lekkers te laten staan. Keuzes maken! Mijn coach heeft mij laten inzien dat afvallen ook kan met een boterham met hagelslag of een blokje Tony’s in de avond, ook hierin is de balans belangrijk. Daarnaast heeft het afvallen er ook toe geleid dat ik weer begonnen ben met sporten. Ik zit nu in een positieve spiraal. De eerste foto is genomen voor mijn start aan de Strong Viking Run in 2016. De tweede foto vlak voor de feestdagen. Het verschil is ruim twaalf kilo! Bedankt Ruggengraat:)