Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik vind het helemaal niet erg om alles zelf uit te vogelen, maar het werkt echt een stuk fijner als je een deskundige naast je hebt staan die kan bevestigen of je het wel of niet goed doet."

Het verhaal

De afgelopen jaren ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in voeding en training. Van jongs af aan ben ik heel erg actief en daardoor heb ik nooit last gehad van overgewicht of iets dergelijks.

Sinds een jaar of 4 train ik naast voetbal ook voor mezelf in de sportschool. Ik merkte in het begin veel verschil en zag mijn lichaam per maand veranderen. Naarmate de maanden vorderde stagneerde mijn progressie en ging ik op zoek naar manieren om mijn progressie toch door te trekken.

Op dat moment kwam ik in contact met Ruggengraat en ben ik eigenlijk gelijk aan de slag gegaan. Ik vind het helemaal niet erg om alles zelf uit te vogelen, maar het werkt echt een stuk fijner als je een deskundige naast je hebt staan die kan bevestigen of je het wel of niet goed doet. Hier heb ik super veel van geleerd!Per week analyseerde ik samen met mijn coach de progressie en optimaliseerde wij het plan waar nodig. Hierdoor zag ik per week progressie en dit motiveerde mij enorm. Ik lette goed op mijn eten hield mijn macro-verhoudingen gedurende de week goed bij.

Voordat ik aan Ruggengraat begon at ik vooral wat ik lekker vond en verdiepte ik mij niet echt in wat ik ‘beter’ kon doen. De afgelopen drie maanden hebben ervoor gezorgd dat ik veel bewuster ben van wat ik per dag binnen moet krijgen om mijn doelen te behalen. De flexibiliteit binnen het programma vond ik ook erg fijn. Als ik in het weekend een feestje had of ik had moeite om mijn schema aan te houden dan kon ik makkelijk met mijn coach overleggen hoe wij dit het beste aan konden pakken.

Na drie maanden ben ik bijna 5 kilo aangekomen en ik merk dat ik een stuk sterker ben dan voorheen! Ruggengraat, bedankt voor de hulp :)

Begin: 74,2 kg
Eind: 79 kg