Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Het fijne van het traject vond ik dat je niet het helemaal alleen hoeft te doen en ik hierdoor extra gemotiveerd was, helemaal als de resultaten ook duidelijk zichtbaar zijn."

Het verhaal

Ik twijfelde al een tijdje om te starten met Ruggengraat. Ik was ervan overtuigd dat het maar lastig samen ging met mijn opleiding waarbij ik weken heb met erg weinig slaap en de spontane sociale etentjes of borrels waar ik mij dan heel erg zou moeten inhouden. Die drempel viel achteraf erg mee en heb gewoon nog leuke dingen kunnen doen.

Ik wist hoe ik mijn macro's moest bijhouden maar had echt een stok achter de deur nodig en kon wel wat meer begeleiding krijgen op het gebied van trainen en structuur. Gelukkig had ik een coach die daar erg goed bij hielp en met alles meedacht.

Qua eten moest ik mijn ritme compleet omgooien. Dit was echter wel nodig was om zo meer ruimte in kcal te creëren in de avonduren. Ik ben een persoon die in de ochtend altijd veel trek heeft dus dit vroeg even wat discipline om hier niet direct aan toe te geven. Achteraf ben ik blij dat ik dit nu kan!

Het fijne van het traject vond ik dat je niet het helemaal alleen hoeft te doen en ik hierdoor extra gemotiveerd was, helemaal als de resultaten ook duidelijk zichtbaar zijn. Ik ben intussen 8kg verloren en een stukje droger! Naast de progressie ben ik vooral blij met de structuur en rust die het met zich mee heeft gebracht. Ik heb daarom besloten om er nog 3 maanden achteraan te plakken.

Begingewicht; 76 kg
Eindgewicht; 68 kg