Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Mijn vrouw wou altijd al eens een paar kilo afvallen, en ik zelf ook. Mijn doel was om samen met mijn vrouw af te vallen. Ook als een soort drive om elkaar te pushen om door te zetten."

Het verhaal

Iedereen zou wel weer gaan denken bij elk soort “afvalprogramma” .. 🤦🏻‍♂jaja dat zal wel weer, het lijkt allemaal op elkaar en je bereikt er niks mee. En het is maar tijdelijk.🤦🏻‍♂

Maar niets is minder waar💪 Mijn vrouw wou altijd al eens een paar kilo afvallen, en ik zelf ook. Mijn doel was om samen met mijn vrouw af te vallen. Ook als een soort drive om elkaar te pushen om door te zetten. Zelf had ik er een hard hoofd in en ik moest mij er echt toe zetten om mee te doen.

Het moeilijkste was dat ik toen ook had besloten om te stoppen met roken. Ik had verwacht dat het voor mij heel erg zwaar zou worden.

De eerste paar weken vlogen zo om. Ik was per direct gestopt met roken en heb er nog steeds tot op de dag van vandaag geen moeite mee gehad! Ik ben nu 12 weken verder en ben echt mega blij dat ik mee heb gedaan!

Je ziet per week je lichaam veranderen. Vanaf week 1 woog ik 81,5 kg en 12 weken later weeg ik 72,9 kg! En dat allemaal door normaal te eten en een programma samen te stellen wat je hele gezin lekker vindt 👍 Dus geen afval-shakes of konijnenvoer. Nee gewoon NORMAAL eten.

Ik zou iedereen aanraden om dit programma te volgen! Je bent nooit te laat om te leren👌