Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik voel mij in ieder geval weer prettig in mijn lichaam, en dat is voor mij het allerbelangrijkste."

Het verhaal

Net als bij mijn 1e zwangerschap was ik ook bij mijn 2e zwangerschap alweer meer dan 30 kg aangekomen. Door een crashdieet was ik al eerder 25 kg afgevallen, 2 keer zelfs, maar nu wilde ik dat echt niet meer!

Ik leefde op 800 calorieën en moest alles overslaan.. Deze levensstijl wilde ik echt niet meer! Wat ik wel wilde was mijzelf weer prettig voelen in mijn lichaam en gewoon normaal eten zonder shakes en speciale repen. Een proces wat mij niet alleen ging lukken.
Een vriendin wees mij op Ruggengraat en liet foto’s zien van haar resultaat. Wat een verschil! En wat mocht zij veel eten! Dat wilde ik natuurlijk ook. Niet alles hoeven afslaan en toch genieten terwijl je afvalt. Het kon niet beter.

In september heb ik mij ingeschreven om in oktober te starten. Bij het inzien van mijn weekmenu geloofde ik mijn ogen niet. Veel brood, chocoladepasta, hagelslag, saus bij mijn eten, een stukje chocolade in de avond. Dat kan toch niet?? Kan ik daarmee afvallen?? Geloof me, dat kan!!! Kijk maar naar het resultaat! Het duurde ook even voordat ik het ging geloven, maar dit is mede gelukt door mijn coach. Op de momenten dat je even een zetje in de rug nodig hebt of je even niet meer weet wat je moet doen is het fijn dat je een stok achter de deur hebt. Het is erg fijn dat je jouw coach gewoon een appje kunt sturen.

Mijn coach zorgde ervoor dat ik mijn knop om kon zetten en dat je echt niet aankomt omdat je 1 keertje wat anders of extra’s hebt gegeten. Dit hoort er gewoon bij. Het gaat erom wat je er daarna mee doet.
Ik ben nu inmiddels bijna 15 kg afgevallen en we gaan lekker gestaag door. Ik eet frietjes mee met mijn kinderen en na een volleybalwedstrijd drink ik gerust nog een drankje. Dat noem ik geen dieet. Dat noem ik genieten van het leven, maar met een hele andere instelling. Een stukje bewustwording van je oude en je nieuwe levensstijl. Ik kan Ruggengraat zeker aan iedereen aanraden! Mijn doel is nog niet bereikt, maar komt elke week steeds dichterbij.

Ik voel mij in ieder geval weer prettig in mijn lichaam, en dat is voor mij het allerbelangrijkste.