Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met mijn voeding. Tijdens het programma hoef je niks te laten. Als ik een keer uit eten ging, compenseerde ik dit de avond ervoor of in de ochtend."

Het verhaal

Ik ben begonnen met Ruggengraat, omdat ik vanuit een fysiek actieve baan over ben gestapt naar een kantoorbaan. In die periode ben ik blijven eten wat ik daarvoor deed en in 3 jaar tijd was ik ongeveer 10 kilo aangekomen. Toen dacht ik bij mezelf: ik wil weer terug naar hoe ik er vroeger uitzag, maar nog belangrijker: hoe ik me vroeger voelde!

Mijn doel was om van 85 richting de 78 kilo te gaan. Mijn hoop was op 75 kilo gevestigd (oude gewicht), maar ik had nooit verwacht dat ik op 73,5 zou eindigen!

Mijn voedingsschema was aangepast op hoe ik daarvoor at (qua tijdstippen) en dit zorgde ervoor dat het leek alsof ik nog in mijn oude ritme zat. Met behulp van de variatielijst kon ik goed afwisselen en wanneer ik vragen had over voeding, werd ik hierbij goed geholpen.

De trainingen waren goed! Door mijn coach ben ik overgestapt van alle spiergroepen los trainen naar bovenlichaam/onderlichaam en dit vond ik veel fijner trainen! Het resultaat was hierdoor ook veel beter zichtbaar. De Tabata's waren zwaar, maar gaven een gigantische voldoening achteraf!

Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met mijn voeding. Tijdens het programma hoef je niks te laten. Als ik een keer uit eten ging, compenseerde ik dit de avond ervoor of in de ochtend. Hierdoor creëer je een balans tussen genieten en op gewicht blijven.

Het gemak waarbij alles ging: contact met de coach, de app, het bijhouden van je resultaten, het gevoel hebben dat je niet bezig bent met een zwaar dieet. Kortom, voor iedereen die een stok achter de deur nodig heeft en wat meer kennis wil over voeding en training is dit de ideale stap om (weer) te beginnen!