Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Nooit mee willen naar het zwembad met klasgenootjes, of het uiteindelijk wel doen maar daar doodongelukkig rondlopen, want ik had liever niet dat iemand mij in bikini zou zien inclusief vetrollen."

Het verhaal

De keren dat ik begonnen ben met diëten en afvallen zijn ontelbaar. Ik weet niet beter dan dat ik na de puberteit altijd een maatje meer had. Nooit mee willen naar het zwembad met klasgenootjes, of het uiteindelijk wel doen maar daar doodongelukkig rondlopen, want ik had liever niet dat iemand mij in bikini zou zien inclusief vetrollen. Nog steeds vermijd ik zomers zwembaden en stranden waar ik snel bekenden tegen kan komen, het liefst trek ik dan mijn onzichtbaarheidsmantel aan.

Door het volgen van het schema van Ruggengraat heb ik een stap in de goede richting gezet en zit ik zoveel beter in mijn vel! Bij mij was het eerder alles (patat, pizza, chips, chocola, frisdrank) of niets (shakes). Door Ruggengraat heb ik geleerd hoe ik hier een goede balans in kan vinden. Ik kan nog steeds uit eten, een bak popcorn naar binnen werken bij de bios en een paar apfelkorntjes achterover tikken bij de jaarlijkse kerstborrel, ZONDER dat dit betekent dat de kilo's er gelijk weer aan vliegen.

De teller staat nu op -7kg en daarnaast -8cm bij de omtrek van mijn buik, borst, heup en dij! Op naar een zomer in bikini, exclusief vetrollen en onzichtbaarheidsmantel.