Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Het belangrijkste wat ik geleerd heb in de afgelopen 3 maanden is toch wel de balans vinden en houden, ik denk nu bewust na over wat ik eet. En als het een keer niet lukt dan weet ik precies hoe ik de balans weer terug kan vinden. "

Het verhaal

De reden waarom ik gestart ben met het Ruggengraat programma was omdat ik het getal op de weegschaal steeds meer omhoog zag gaan terwijl ik dacht dat ik gezond at. Ik kon het maar niet verklaren.
Ik wilde erachter komen waarom ik aankwam en natuurlijk heel graag wat kilo’s afvallen zodat ik weer happy was met mijn spiegelbeeld. In het begin was ik nogal bezorgd over mijn voedingsschema, ik ben namelijk veganist. Dit is echter nooit een probleem geweest en het schema was precies aangepast op mijn behoeften. De coaches weten echt waar ze het over hebben!

Vanaf het begin ben ik er vol voor gegaan en meteen werd duidelijk wat mijn valkuil was, gezonde calorieën zijn ook calorieën.
Zelf trainde ik al 2-3 keer in de week, maar met behulp van de schema’s van Ruggengraat ging het afvallen nog sneller. Het belangrijkste wat ik geleerd heb in de afgelopen 3 maanden is toch wel de balans vinden en houden, ik denk nu bewust na over wat ik eet. En als het een keer niet lukt dan weet ik precies hoe ik de balans weer terug kan vinden.

Mijn coach heeft mij inzichten gegeven over mijn eetpatroon en gewoontes. Als ik vragen had werden ze meteen beantwoord en er werd ook dieper ingegaan op de theorie van eten/afvallen. Dit is voor mij heel belangrijk geweest, de kennis van de coaches! En dus daarmee de uitbreiding van mijn eigen kennis.

Ik ben begonnen met 65kg, ik voelde me opgeblazen en niet lekker in mijn vel. Nu staat er 56.7kg op de weegschaal. Ik ben een dikke 8 kg afgevallen. Meer dan ik gehoopt had!

Ik zou echt iedereen het programma aanraden, ik ben er enorm mee geholpen! De coaches hebben echt verstand van zaken, je schema wordt helemaal op jouw leven aangepast en ze staan altijd voor je klaar. Wat wil je nog meer?

Waar mijn coach mij het meest mee geholpen heeft? Buiten de inzichten over mijn eetpatroon? Gewoon er zijn, wetende dat ik iemand achter me had staan die mij begeleidt en mijn vragen beantwoordt maar ook iemand die je aanmoedigt als het heel even te moeilijk wordt.