Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Als ik in de spiegel kijk denk ik yes!! Dit heb ik toch maar mooi gedaan en ik voel me zoveel zekerder over mezelf en dat is een heerlijk gevoel."

Het verhaal

In april 2018 begon ik aan het programma Ruggengraat. Samen met mijn coach ging ik aan de slag met de nieuwe versie van mezelf!

Ik ben al heel mijn leven bezig met afvallen, aankomen, op gewicht blijven en weer afvallen, maar dit keer wilde ik er echt voor gaan en een keer met blijvend resultaat.

Mijn coach heeft mij geleerd te genieten, te balansen en vooral trots te zijn op elk stapje dat je zet in de goede richting. Het is niet erg als je wel een keer een wijntje of een biertje pakt of uiteten gaat, zolang je de balans maar behoudt.

Nu 6 maanden later kan ik zeggen dan ik 9 kilo kwijt ben, misschien had het al meer kunnen zijn (mijn doel ik 12 kg) maar wat ben ik al gelukkig met deze 9!

Als ik in de spiegel kijk denk ik yes!! Dit heb ik toch maar mooi gedaan en ik voel me zoveel zekerder over mezelf en dat is een heerlijk gevoel. Met de laatste 3 kilo ga ik zelf aan de slag, maar ik weet zeker dat ik na alle gesprekken met mijn coach dit kan! Ik ben je ongelooflijk dankbaar!