Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik ben een stuk bewuster geworden van wat ik allemaal eet en drink. Je mag in principe alles eten, zolang"

Het verhaal

Voordat ik begon met Ruggengraat was ik ‘ineens’ bijna 10 kilo aangekomen. Hier schrok ik enorm van, omdat ik altijd kon eten wat ik wilde en altijd een stabiel gewicht heb gehad. Ook al at ik nog redelijk gezond, een zak chips ging er ook wel in. Sporten deed ik niet, alleen heel vaak geprobeerd en elke keer opgegeven. Daarom ben ik begonnen met Ruggengraat!

Inmiddels ben ik bijna 6 kilo afgevallen en ben ik 11 cm rond mijn buik en 9 cm rond mijn heupen kwijt! 👍🏼

Het belangrijkste dat ik heb geleerd van mijn coach gaat over voeding. Ik ben een stuk bewuster geworden van wat ik allemaal eet en drink. Je mag in principe alles eten, zolang je dit met mate doet en eventueel compenseert. Die balans is heel belangrijk. Ik heb mezelf dan ook nagenoeg geen restricties opgelegd, aangezien dat niet gaat werken.

Ik heb in de Ruggengraat periode ook nog leuke feestjes gehad met wijntjes en eten en dit heeft mijn resultaat niet in de weg gezeten. En ik heb maar twee keer per week gesport. 🤗

Kleine aanpassingen zorgen dus voor goed resultaat. Aangezien ik nog meer resultaat wil boeken en graag die stok achter de deur houd, ga ik mijn abonnement verlengen. Zo weet ik zeker dat ik het daarna goed zelf kan!