Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Dank je wel coach! Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en voel me een stuk zekerder."

Het verhaal

Via enthousiaste mensen op een bbq die erg te spreken waren over Ruggegraat heb ik meteen de dag daarna besloten om mee te doen aan het programma. Mijn doel was om strakker te worden. Mede dankzij Ruggengraat is mij dit gelukt! Ik woog 64.5 en nu 60.5 en ben daarnaast 9 cm rondom mijn buik kwijt.

Na het eerste gesprek met mijn coach was ik erg gemotiveerd en benieuwd naar hoe het zou gaan. De eerste weken waren even wennen maar al gauw begon ik resultaten op te merken. Het voedingsschema werd afgestemd op wat ik lekker vond, wat super fijn was. Het voedingsschema gaf duidelijkheid en bood mij houvast.

Wat fijn is van het programma is dat je alles mag eten zolang je calorie inname wekelijks in balans is. Het is prima om dagelijks een stuk chocola te eten zonder je erbij schuldig te voelen of bang te zijn dat het meteen wordt opgeslagen als vet. Ik ben nu dankzij mijn coach veel bewuster van mijn calorie behoefte. Wat ik fijn vond van de coaching is dat je dagelijks je coach mag contacten en je ook heel snel antwoord krijgt.

De trainingsschema’s waren prima te combineren met mijn eigen oefeningen.

Dank je wel coach! Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en voel me een stuk zekerder.

Ik zou Ruggengraat aanraden aan anderen, 100%!