Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Na 12 weken voel ik me ontzettend fit! Ik slaap beter, word uitgerust wakker en m'n lichaam ziet er weer zoveel beter uit! Daarom heb ik besloten om Ruggengraat te verlengen met 12 weken om nog meer resultaat te boeken en om te leren hoe ik dit vanaf nu kan behouden."

Het verhaal

Van een ontzettend actief leven, ging mijn leven een jaar geleden naar elke week 40 uur werken: een kantoorbaan. Ook ontzettend leuk, maar sporten schoot erbij in en een lekkere lunch bestellen (lees: hamburgers en belegde broodjes) werden dagelijkse kost. Na een half jaar merkte ik dat de kilo's erbij begonnen te komen. Ik begon wekelijks met het idee: nu ga ik echt minderen met eten en sporten!

Meestal had ik na een week wel weer een goede reden om niet naar de sportschool te gaan... Waar was mijn Ruggengraat?

Nog een half jaar later schreef ik me in bij Ruggengraat. Samen met mijn coach bespraken we de doelen. In principe was ik tevreden met m'n lichaam, maar ik wou er toch wel 6 kilo af en een strakker lichaam. Ik kwam er met mijn coach al snel achter dat ik vaak te weinig at. Door bewust te worden van wat je eet en wanneer, weet je precies wat je binnenkrijgt en wat je lichaam eigenlijk nodig heeft.

Ik had totaal geen moeite om het eetschema in mijn leven toe te passen. Alleen de weekenden met feestjes en borrels vormden mijn grootste uitdaging. Door een dag van tevoren al rekening daarmee te houden kan ik mijn sociale leven gewoon doorzetten, zonder het gevoel te krijgen dat ik dingen niet kan doen.

Ook het sporten bleef me tegen staan.. Om toch een stok achter de deur te hebben sprak ik met mijn coach af dat ik elke keer een selfie moest sturen wanneer ik in de sportschool stond. Nu ik de resultaten zie, heb ik er zoveel meer plezier in en nu ga ik drie keer per week!

Na 12 weken voel ik me ontzettend fit! Ik slaap beter, word uitgerust wakker en m'n lichaam ziet er weer zoveel beter uit! Daarom heb ik besloten om Ruggengraat te verlengen met 12 weken om nog meer resultaat te boeken en om te leren hoe ik dit vanaf nu kan behouden.