Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"10 kilo kwijt – Hongerig naar meer!"

Het verhaal

10 kilo kwijt – Hongerig naar meer!

Als ze van te voren hadden gezegd dat ik 10 kilo zou afvallen dan had ik er absoluut voor getekend. Nu ik dus eenmaal 10 kilo kwijt ben wil ik nog meer. Het is zo fijn dat ik nu eindelijk iets heb gevonden wat wel werkt en wat goed vol te houden is.

Voordat ik met Ruggengraat begon heb ik een dieet gevolgd waar ik alleen shakes mocht drinken, nadat ik was gestopt vlogen de kilo’s er natuurlijk weer aan. Aangezien ik veel van eten hou was dit absoluut niet vol te houden omdat ik helemaal geen ‘vast’ voedsel meer binnen kreeg.

Het was voor mij een hele shock toen ik hoorde dat ik gewoon brood, pasta’s en snacks mocht eten. Ik had nooit maar dan ook nooit gedacht dat ik ‘gewoon’ kon eten als ik wilde afvallen.

Ook heb ik vaak geprobeerd om op eigen houtje te gaan afvallen, alleen als ik dan een wat mindere dag had dan gooide ik meteen de handdoek in de ring omdat ik dan altijd dacht dat ik het had verpest.

Mocht je een mindere dag hebben, dat is echt geen schande. Samen met je coach overleef je dit, die staat altijd voor je klaar en helpt je met de juiste keuzes maken.

Zelfs met dit programma kan je genieten van feestjes, etentjes, borrels en weekendjes weg.

Ruggengraat heeft echt letterlijk mijn ogen geopend. Ik ben mij bewust geworden van eten, het plezier in sporten is weer terug, ik heb meer energie en ik heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik durf weer strakkere kleding te dragen en wat is het fijn als je kleding aan het passen bent in de winkel en je merkt dat je een maatje kleiner kan hebben!

Op naar de beste versie van mijzelf!