Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Naast het beantwoorden van mijn vragen motiveerde mijn coach mij ook enorm. Een stukje bevestiging, dat je ook echt goed bezig bent"

Het verhaal

Ik ben met Ruggengraat gestart omdat ik eigenlijk niet meer wist hoe ik met 'eten' om moest gaan. Geïnspireerd door alle informatie op het internet waren op het ene moment de koolhydraten de boosdoeners en op het andere moment waren het de dierlijke eiwitten en koos ik volledig voor een veganistisch dieet. Wat was uiteindelijk mijn doel? Ik wilde gewoon een paar kilo kwijt en zelfverzekerd in mijn bikini naar het strand kunnen. Door alle eetbuien die samengingen met mijn extreme diëten, bereikte ik juist het tegenovergestelde van mijn doel. Het was bij mij alles of niets...

Tijdens het programma van Ruggengraat heb ik juist geleerd hoe ik de juiste balans moet vinden in mijn voeding. Mijn coach leerde mij weer wat de basis is van een goed voedingspatroon en hoe ik hiermee om moest gaan als ik bijvoorbeeld een keer een taartje wilde eten of als ik een etentje had buiten de deur. Dit gaf mij veel houvast, waardoor ik zonder schuldgevoel ook eens van het schema af kon wijken.

Door de combinatie van begeleiding in voeding en training kon ik heel goed aan mijn fysieke doel werken, namelijk een strakker lichaam. De trainingen waren goed te doen en ook hierover kon ik al mijn vragen kwijt bij mijn coach. Naast het beantwoorden van mijn vragen motiveerde mijn coach mij ook enorm. Een stukje bevestiging, dat je ook echt goed bezig bent, kreeg ik dan ook altijd op het juiste moment en dit had ik nodig.

Na drie maanden Ruggengraat heb ik echt wel mijn doel behaald. Ik ben nu zo’n 6 kilo kwijt en bijna 7 centimeter op mijn heupen! Maar wat mij het meeste heeft opgeleverd is een andere mindset. Ik kan nu op een gezonde en ontspannen wijze omgaan met voeding, sociale gelegenheden en zelfacceptatie. Kortom, dit programma is een hele waardevolle aanvulling op mijn levensstijl die ik nooit had willen missen. Daarom wil ik Ruggengraat, maar in het bijzonder mijn coach, ook heel erg bedanken voor alle hulp, motivatie en leerzame begeleiding van de afgelopen maanden!