Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"6 weken na mijn Ruggengraat programma ben ik nog steeds super blij met mijn shape."

Het verhaal

Mijn tweede Ruggengraat traject liep ten einde, ik wilde graag verlengen om nog net wat langer door te werken aan een mooie balans. Dit is namelijk voor iedereen een ander proces. De één pakt het heel snel op in terwijl de ander net wat meer tijd aan zichzelf gunt.

Echter had ik een operatie die op mij stond te wachten dus ik vond het eerlijk gezegd zonde van mij geld om er meteen 3 maanden aan vast te plakken. Na goed overleg met mijn coach heeft hij mij de handvatten gegeven op het gebied van voeding zodat ik mijn lichaam voldoende voedt en vooral genoeg eiwitten binnen kreeg om zowel verzadigd te zijn, maar ook optimaal te herstellen van mijn operatie. Ik was hier een beetje bang voor want kon ik dat wel? Mijn gewicht netjes behouden ZONDER krachttraining en ik kan met trots zeggen dat het mij GELUKT is.

6 weken na mijn Ruggengraat programma ben ik nog steeds super blij met mijn shape. Ik heb voor mezelf en extra motivatie een oude foto erbij gepakt waar ik niet ‘dik’ ben maar minder comfortabel in mijn vel zat, en ik moet eerlijk zeggen, nadat ik het pas echt zelf heb ervaren ben ik pas echt gaan geloven in hetgeen wat bijna iedereen zegt: 'voeding is 80% van jouw resultaat'.

Op de rechter foto zien jullie mijn huidige shape nadat ik enorm veel vocht ben verloren. Ik hield dit vast als stressreactie op de operatie. In het begin dacht ik juist dat ik enorm aankwam maar niets bleek minder waar. Na mijn operatie probeerde ik wel in beweging te blijven door kleine stukjes te wandelen, veel afleiding te zoeken in lezen en niet uit verveling gaan eten.

Natuurlijk heb ik wel eens een dagje gehad dat ik dacht ‘ach laat mij lekker eten waar ik zin in heb’, en dat deed ik dan ook (iets te veel, oeps) maar ik zorgde wel dat ik het zo snel mogelijk oppakte.

Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen motiveren om ook te werken aan jullie doelen en laat het geen excuus zijn. Niet of beperkt zijn om te kunnen sporten is geen excuus om je voedingspatroon volledig overboord te gooien. Zorg dat je consistent bezig blijft, zelfs wanneer de omstandigheden dit niet altijd toelaten! Nu ik weer bijna volledig hersteld ben wil ik het sporten langzaam maar zeker weer oppakken om nog strakker en verder te bouwen aan mijn droomlichaam!