Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Voordat ik bijvoorbeeld aan Ruggengraat begon, zat ik bij een diëtiste, alleen van haar mocht ik niet veel meer eten."

Het verhaal

3 maanden geleden ben ik begonnen met ruggengraat ik wilde graag de kilo’s van de prednison weg krijgen en ik ben nu 4,5 kg afgevallen en hartstikke tevreden!

Ik had van tevoren goede verhalen gehoord en ik was erg benieuwd naar hoe ik het zelf zal gaan ervaren. Ik heb colitis ulcerosa, een darmontsteking en ik had al verschillende dingen geprobeerd.

Voordat ik bijvoorbeeld aan Ruggengraat begon, zat ik bij een diëtiste, alleen van haar mocht ik niet veel meer eten. Voor mij voelt Ruggengraat niet als een zwaar dieet, ik mag nog van alles eten alleen met mate en als je er maar rekening mee houd!

Maar juist dat is zo fijn aan Ruggengraat, dit is tenminste vol te houden en zo kan ik mijn levensstijl veranderen. Ik vond het best spannend om aan Ruggengraat te beginnen i.v.m. mijn colitis, maar aan het begin kreeg ik de variatielijst en zo kon ik zelf de gerechten eruit halen waar ik geen last van kreeg.

Zelfs met een darmontsteking is Ruggengraat haalbaar! Ik voel mij veel fitter en ik heb geen after dinner dipjes meer! Mijn coach heeft mij altijd goed geholpen en was altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik kan het iedereen aanraden! Ik ben al zo blij en tevreden met dit resultaat na 3 maanden, en ik ga zeker nog door om fitter te worden!