Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

" Ik heb geen moment echt problemen gehad omdat alles bespreekbaar is en mijn coach me met alles wel kon helpen."

Het verhaal

Ik had echt geen idee meer waar ik moest beginnen. Op het internet vind je zoveel informatie, maar wat werkt nou voor mij?! Ik was ten einde raad en wilde weten hoe ik een gezonde en gebalanceerde levensstijl kon vinden zodat ik kon genieten en aan mijn doelen kon werken. Toen kwam ik bij Ruggengraat terecht en wat ben ik blij dat ik het geprobeerd heb!

Het voedingsschema was goed te doen en super fijn. Je kunt gewoon normaal eten (lees: zoals ik gewend was) en als ik iets zat was dan kon ik mijn coach een appje sturen en was het zo aangepast. Ik heb geen moment echt problemen gehad omdat alles bespreekbaar is en mijn coach me met alles wel kon helpen.

Het trainingsschema vond ik vaak leuk, ondanks het feit dat sommige oefeningen gewoon minder leuk zijn of het aantal herhalingen mij niet echt aanstond haha. Toch gaf het altijd een heerlijk gevoel als ik het toch gedaan had.

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat ik geduld moet hebben en het plan vol moet houden. Ik heb mijn doel bereikt, maar nu is het tijd om aan mijn volgende doel te werken. Ruggengraat, en in het speciaal mijn coach, BEDANKT :)