Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Samen met Ruggengraat heb ik een grote stap gezet richting mijn volgende doel(en) en heb ik veel geleerd over voeding en verschillende trainingsmethoden"

Het verhaal

Inmiddels train ik alweer een aantal jaar in de sportschool, maar heb ik nooit de resultaten kunnen behalen waar ik naar streef. Voordat ik aan Ruggengraat begon ben ik in een aantal maanden veel vet aangekomen en met name door het volgen van een voedingsschema dat niet bij mijn doelen paste.

Ruggengraat en met name mijn coach hebben mij uitstekend begeleid bij het behalen van mijn doelen. Met behulp van Ruggengraat is er voor mij een persoonlijk voedings- en trainingsschema opgesteld om mijn eerste doel, een zo laag mogelijk vetpercentage, te bewerkstelligen. Het voedingsschema en trainingsschema waren voor mij goed te combineren en werden zo nodig aangepast naar mijn wensen.

Tijdens mijn wintersport vakantie heeft mijn coach bijvoorbeeld mijn voedingsschema aangepast zodat ik in de middag en in de avond 'gewoon' met mijn vrienden mee kon eten en als ik iets anders graag wilde verwerken in mijn schema dan werd daar ook rekening mee gehouden. Als ik daarnaast vragen had over een training of over voeding dan kon ik altijd bij mijn coach terecht. Het is zeer prettig om te weten dat je altijd bij iemand terecht kan bij vragen of onduidelijkheden.

Samen met Ruggengraat heb ik een grote stap gezet richting mijn volgende doel(en) en heb ik veel geleerd over voeding en verschillende trainingsmethoden. Nu op naar nieuw resultaat.

Begin gewicht: 77,0 kg
Eind gewicht: 68,0 kg