Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik weet nog goed dat de weegschaal 104 kg aangaf en dat wilde ik never nooit meer."

Het verhaal

Het Ruggengraat programma gaan volgen was de beste beslissing uit mijn leven! Jaren geleden ben ik namelijk begonnen met het transformeren van mijn lichaam. Ik weet nog goed dat de weegschaal 104 kg aangaf en dat wilde ik never nooit meer.

Steeds meer tijd en energie stak ik in het veranderen van mijn levensstijl en ik wilde koste wat het kost mijn doelstelling, een vetpercentage tussen de 10-12%, behalen. Individueel lukte mij dit niet, terwijl ik wel voldoende kennis in huis had. Toen kwam Ruggengraat op mijn pad. Ondanks de twijfel besloot ik mij aan te melden.

Samen met mijn coach ging ik op weg naar die 12%. Zijn expertise en het op maat gemaakte Ruggengraat programma zorgden ervoor dat ik dit keer WEL het puntje op ‘i’ wist te zetten. Met name op het gebied van training, maar ook zeker op het gebied van voeding.

Tijdens het programma hoef je niks te laten. All you can eat sushi en zelfs carnaval hebben mij niet van mijn doel kunnen afhouden, want het draait allemaal om balans. Daarnaast heb ik ook mijn doel behaald en nu wil ik een inspiratiebron zijn voor andere leden. Twijfel niet, want ook jij kan jouw doelstelling halen!