Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Momenteel weeg ik 80kg en ben ik heel wat centimeters, voornamelijk rondom mijn buik en taille verloren. Ik ben trots op waar ik nu sta en ga met heel veel plezier verder!"

Het verhaal

Nadat ik naar Spanje was verhuisd voor mijn studie en de eerste maanden vooral genoten had van het lekkere weer, het eten en de wijn, vond ik dat het tijd was voor verandering. In het begin had ik het niet eens in de gaten, maar hoe vaker ik in de spiegel keek, hoe ontevredener ik werd over mezelf. Hier moest zo snel mogelijk iets gebeuren want ik wilde absoluut niet dat het zo verder ging.

Voordat ik startte met Ruggengraat had ik het doel 10 kilo lichter te zijn. Voor mij was Ruggengraat dé methode om hier een start aan te maken.

De eerste weken waren zwaar, het resultaat viel tegen, hoe hard ik ook sportte, ik zag weinig vooruitgang. De trainingen volgende ik perfect op, deze waren goed samengesteld en ik was al redelijk bekend met de oefeningen.

De coaching die ik kreeg van mijn coach vond ik fijn. Hij wist me te motiveren wanneer ik het even niet meer zag zitten en gaf me advies over voeding en training. Het voedingsschema was voor mij erg prettig, ik vind het fijn om houvast te hebben en precies te weten wat ik moet doen.

Nadat ik steeds verder wegwijs raakte in het klaarmaken van maaltijden en variëren hiermee, begon ik de balans beter te vinden. Zo kon ik ook af en toe uit eten en een wijntje drinken, dit doe ik graag dus ik ben heel blij dat dit er ook gewoon bij kan!

Mijn doel staat nog steeds, ik ben nu op de helft maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik het ga halen. Hiermee ga ik verder nu ik weer in Nederland woon.

Ik zou Ruggengraat adviseren aan anderen, zeker voor mensen die niet goed weten waar ze moeten beginnen. Met Ruggengraat staat dat vast vanaf moment 1, dit was voor mij heel goed.

Mijn begin gewicht weet ik niet precies, dit zal rond de 85 kg zijn geweest. Momenteel weeg ik 80kg en ben ik heel wat centimeters, voornamelijk rondom mijn buik en taille verloren. Ik ben trots op waar ik nu sta en ga met heel veel plezier verder!