Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Ik begon met 74 kilo. Na 12 weken Ruggengraat staat bij mij de teller op 68 kilo๐Ÿ’“"

Het verhaal

Eigenlijk ben ik altijd voller geweest. Als kind al. Het 'hoorde' bij mij, ik heb 'aanleg' en het was mijn 'bouw'. Ik ben nu 28 jaar en heb de afgelopen jaren wel eens een dieet geprobeerd. Of even aan een crashdieet gedaan met shakes!

Ik was er wel klaar mee. Er moest echt iets veranderen! Afgelopen jaar ben ik meer gaan sporten en ben op mโ€™n voeding gaan letten. Ik voelde me er lekker bij! Ik werd super gemotiveerd om eens in mijn eigen gezondheid te investeren. Ik heb maar een lijf en waarom zou ik genoegen nemen met een kilootje meer?!

Op Instagram volg ik al enige tijd Ruggengraat en de resultaten en het idee erachter sprak me ontzettend aan. Ik moest meer over voeding weten en wist dat het tijd was voor een concrete aanpak!

Vanaf oktober heb me ingeschreven โœ”. Een dag na mโ€™n aanmelding zat ik aan de Facetime met mโ€™n coach ๐Ÿ‘€! Hij nam zijn taak heel serieus, vroeg goed door en we namen een gemiddelde week door. Ennnn het belangrijkste: m'n valkuilen ๐Ÿท๐Ÿซ.. Ik kreeg de volgende dag een persoonlijk voedingsschema en een trainingsschema.Let's do this!๐Ÿ”ฅ

Het mooie aan Ruggengraat is dat het gewoon NIET als een dieet aanvoelt. Het zijn kleine aanpassingen in je leef- en eetpatroon. Nu pas, realiseer ik me dat diรซten gewoon nooit en voor niemand gaat werken, ever! โŒ Een tijdelijke hel, waar je vervolgens weer mee stopt en gezellig weer doorgaat op de oude voet.. ๐Ÿ•๐ŸŽ‰ Met hulp van mijn coach heb ik kunnen ervaren hoe je gezonde en ongezonde keuzes kunt maken. En dat daarbij resultaten bereiken super haalbaar is! In totaal -6 kilo!

Ik begon met 74 kilo. Na 12 weken Ruggengraat staat bij mij de teller op 68 kilo๐Ÿ’“. In totaal -6 kilo! Ik ben zo blij en suuuper dankbaar met alles wat ik aan kennis en mindset heb bereikt! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป