Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Dankzij Ruggengraat heb ik weer balans gevonden en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik vond het heel fijn dat ik gewoon lekkere dingen kon blijven eten"

Het verhaal

Juli 2016 heb ik een overstap gemaakt van de horeca naar een kantoorbaan. Ik ging van een goed sportritme en veel beweging op werk, naar weinig tot amper sporten en heel weinig bewegen op werk. Ohja, en eten. Heel veel en vooral slecht eten.

Ik wist wel dat ik iets was aangekomen, maar dacht dat het wel mee viel. Totdat ik na een half jaar op de weegschaal ging staan, 10 kilo erbij in een half jaar! Dat was het moment dat ik het roer om wilde gooien.

Twee kennissen van mij waren erg te spreken over Ruggengraat dus ik besloot het ook maar te proberen. Na het eerste gesprek met mijn coach was ik erg gemotiveerd en vooral heel erg benieuwd naar hoe het zou gaan. Tot mijn verbazing mocht ik eigenlijk nog best veel eten. Als iets niet werkte voor mij dan werd dat snel aangepast zodat ik het plan goed kon volhouden.

De trainingsschema’s waren ook erg leuk. Ik ging op een nieuwe manier trainen en dat beviel mij goed. De eerste fase ging goed en gemakkelijk. Op een gegeven moment had ik het idee dat ik geen vooruitgang meer boekte. Het verliezen van de kilo’s viel een beetje tegen en de centimeters bleven ook hetzelfde.

Ik ging op dat moment een gesprek aan met mijn coach en hij liet mij zien dat ik weldegelijk progressie had geboekt. Op de foto’s kon je namelijk duidelijk het verschil zien en dat motiveerde mij weer waardoor ik de draad weer oppakte.

Dankzij Ruggengraat heb ik weer balans gevonden en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik vond het heel fijn dat ik gewoon lekkere dingen kon blijven eten, maar wel in de juiste hoeveelheden. Je leert echt in te zien dat een etentje buiten de deur of een feestje geen probleem is.

Het voelde totaal niet als een streng dieet, maar meer als een aanpassing binnen mijn levensstijl. De begeleiding was top en daarom kan ik het iedereen aanraden!