Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Samen met Ruggengraat heb ik een mooie stap gemaakt richting het fysiek wat ik graag wil hebben. Gezondheid is het belangrijkste wat er is."

Het verhaal

Ik ben altijd al heel erg mager en tenger geweest. Dat komt denk ik ook doordat ik vanaf kleins af aan al heel erg sportief ben. Ik voetbal namelijk nog steeds. Ik heb ook op redelijk hoog niveau gespeeld bij FC Abcoude 1. Daarbij moest ik 3 a 4 keer in de week trainen. Nu voetbal ik nog steeds heel erg graag en is fitness er ook bijgekomen. Ik ben dus heel erg actief de hele dag door. Fitness is voor mij een stukje ontspanning. Ik vind het heerlijk om te knallen in de gym.

Doordat ik heel erg actief ben de hele week kwam ik niet aan in spiermassa. Ik kan eten wat ik wil maar na weken zag ik geen verschil op de weegschaal. Ik zag ook geen verschil als ik in de spiegel keek. Totdat ik Ruggengraat om hulp vroeg. Mijn coach bood mij de juiste tools om aan de slag te gaan voor het lichaam waar ik altijd van gedroomd heb. Ik kreeg een persoonlijk voedingsschema dat steeds per week veranderde.

De trainingsschema’s zijn zwaar en intensief. Ik groeide in gewicht tijdens de krachttraining, dat was een heerlijk gevoel. Voeding ging ook wel goed. Ik had geen moeite om het vol te houden, ik at veel maar een verander kwam heel erg langzaam in mijn ogen. Misschien wilde ik ook wel te snel. De aanhouder wint!

Samen met Ruggengraat heb ik een mooie stap gemaakt richting het fysiek wat ik graag wil hebben. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Daar hoort een gezond lichaam natuurlijk ook bij. Ruggengraat biedt een heel mooi en persoonlijk plan voor mijn doel. Daarbij heb ik ook heel veel geleerd over de juiste trainingsmethodieken en de juiste voeding op het juiste moment. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat.

Begin gewicht; 69,5 kg
Eind gewicht; 72,8 kg