Wat zijn de afgelopen 12 weken snel gegaan! De eerste 8 weken vond ik best wel zwaar maar ik heb toen ook een heel mooi resultaat geboekt. Ik ging toen al van 94 kilo naar 87 kilo! Dat is bijna een kilo per week.

De laatste 4 weken waren iets lastiger, maar ik heb toen ook 3 festivals gepakt. Ik merkte toen dat mijn structuur er een beetje uit was, maar ik weet nu wel waar mijn verbeterpunten liggen. Hier ga ik dan ook aan werken. Gelukkig heb ik dankzij het voedingsschema en het compenseren mijn gewicht stabiel kunnen houden.

Ondanks het afvallen en iets minder eten merkte ik wel dat mijn uithoudingsvermogen vooruit ging! Ik heb al met al veel geleerd over mijn voeding en mijn eigen lijf.

Ik ben heel blij dat ik het programma gevolgd heb! Anders zou ik nog een paar jaar doorgaan met niet goed eten en daardoor niet mijn doelen behalen.

Het voedingsschema blijft mijn leidraad en ik ga dit dan ook zo goed mogelijk volhouden. Ruggengraat, bedankt voor de samenwerking! Ik zal jullie zeker aanraden bij iedereen die aan zijn of haar eigen lichaam wil werken.

📍 Wil jij ook jouw persoonlijke doelen en resultaat behalen? Dat kan met Ruggengraat. Schrijf je in via onze website: www.ruggengraat.com/inschrijven/ en start de eerste maandag van de maand!

📱 Heb je toch nog vragen betreft het programma of twijfel je of het wel iets is voor jou? Dat kan, jij mag ons altijd of een berichtje sturen via de RG WhatsApp lijn. Stuur ons een berichtje via: 06 – 57 12 72 31 of mail ons op advies@ruggengraat.com en dan helpt een van de coaches je op weg!

inschrijven