Toen ik mijzelf op vakantie volstouwde aan het all-inclusive buffet begon het toch te knagen. Weer een gezellige zomer vol eten, maar mijn zelfverzekerdheid was ver te zoeken. Ik dacht: dit jaar begin ik op tijd aan mijn “summerbody 2018”. Aangezien ik zelf geen ruggengraat heb (ha-ha) wist ik dat ik hulp van buitenaf nodig had. Een coach die luistert naar mijn gezeik en me helpt met mijn persoonlijke voorkeuren. & die heb ik gevonden kan ik je zeggen!!

Na 4 jaar lang allerlei diëten te hebben geprobeerd vond ik het heel eng dat je “alles mocht eten”, maar mijn coach stelde me keer op keer gerust dat ik hem moest vertrouwen dat het goed kwam. En je raadt het al, het is goed gekomen.

Het eetschema laat mij heel vrij in mijn keuzes maar is tegelijkertijd echt een sterke houvast aan de hoeveelheid kcal per maaltijd. Hierdoor heb ik geleerd de maaltijden die ik lekker vind perfect af te stemmen aan mijn kcal-behoefte. Samen met mijn coach heb ik afgesproken 2 keer in de week te trainen zodat elk extra beweegmoment ook echt voelt als iets extra’s doen. Soms was ik een oefening even zat en deze werd dan direct vervangen door een andere oefening.

Als ik terugkijk op deze 3 maanden dan had ik nooit durven dromen waar ik nu sta. Ik ben op de helft van m’n doel, dus ga met een verlenging van 3 maanden door met Ruggengraat. Ik heb in de afgelopen 3 maanden geleerd dat je gewoon alles kan eten en geen sociale gelegenheden hoeft af te zeggen, als je er maar rekening mee houdt. Cliché maar balans = the key. Ik ben maar liefst 10,5 kg afgevallen!

Zoals je al wel door hebt ben ik enorm enthousiast over Ruggengraat en zal het dan ook iedereen aanraden. Ze helpen je super goed en luisteren naar jouw persoonlijke wensen. Je hebt echt het gevoel dat je het samen met je coach doet. “Samen sterk” staat centraal en dat maken ze dubbel en dwars waar.

Startgewicht: 89,6
Eindgewicht: 78,9
Totaal verloren kilo’s: -10,7
Totaal verloren cm: -24
Doel voor de volgende 3 maanden: 70,0

📍 Wil jij ook jouw persoonlijke doelen en resultaat behalen? Dat kan met Ruggengraat. Schrijf je in via onze website: www.ruggengraat.com/inschrijven/ en start de eerste maandag van de maand!

📱 Heb je toch nog vragen betreft het programma of twijfel je of het wel iets is voor jou? Dat kan, jij mag ons altijd of een berichtje sturen via de RG WhatsApp lijn. Stuur ons een berichtje via: 06 – 57 12 72 31 of mail ons op advies@ruggengraat.com en dan helpt een van de coaches je op weg!

inschrijven