Voordat ik aan Ruggengraat begon had ik al veel pogingen gedaan om af te vallen. Alle resultaten waren succesvol maar niks was blijvend. Ik was een welbekende emotie-eter. Eten maak mij gelukkig dacht ik altijd. Elke maandag was het weer de belofte aan mijzelf om weer aan de slag te gaan. Dit ging vijf dagen goed en dan was het weekend weer één groot vreetfestijn.
Het heeft een paar maanden geduurd, voordat ik besloot om mij aan te melden bij Ruggengraat. En wat ben ik blij met deze beslissing!

Ik had geen balans in het ‘goede’ en het ‘slechte’ eten. Opzich had ik de kennis wel in huis maar deed er weinig mee. Mijn vraag aan mijn Ruggengraat coach was dan ook; leer mij een goede balans te vinden binnen mijn voedingspatroon. En met succes, ik kan nu zeggen dat ik een goed uitgebalanceerd voedingspatroon heb.

Wat mij vooral gelukkig maakt is, dat ik elke dag chocola mag eten. Het Ruggengraat programma voelt dan ook absoluut niet als straf. Je mag alles eten wat je wilt als het maar in je kcalbehoefte past.

Mijn Ruggengraat coach heeft mij goed geholpen bij het verkrijgen van de juiste kennis. Het helpt enorm dat je iemand hebt die je elke dag kan contacten met al je vragen. Ik was erg onzeker over mijn progressie, hierbij was mijn coach ook mijn steuntje in de rug. Hij motiveerde mij steeds weer om door te gaan en dat het alleen maar beter gaat worden.

📍 Wil jij ook jouw persoonlijke doelen en resultaat behalen? Dat kan met Ruggengraat. Schrijf je in via onze website: www.ruggengraat.com/inschrijven/ en start de eerste maandag van de maand!

📱 Heb je toch nog vragen betreft het programma of twijfel je of het wel iets is voor jou? Dat kan, jij mag ons altijd of een berichtje sturen via de RG WhatsApp lijn. Stuur ons een berichtje via: 06 – 57 12 72 31 of mail ons op advies@ruggengraat.com en dan helpt een van de coaches je op weg!

inschrijven