Al een aantal jaar was ik druk bezig met sport en voeding en hoewel ik sterk was en een goede conditie had, vond ik niet dat je dat harde werk ook kon zien aan hoe mijn lichaam eruit zag.
Vandaar dat ik Ruggengraat had ingeschakeld als extra steuntje in de rug. Niet meer hoeven nadenken over hoe vaak/wat je gaat trainen of wat je moet eten, maar blindelings vertrouwen op je coach, voelde als een verademing. Ik had eindelijk dat stukje bevestiging zodat ik altijd wist dat ik goed bezig was.
Op die manier ben ik toch wel een stuk dichter bij mijn doel gekomen in een korte tijd, iets wat me in mijn eentje telkens niet lukte!

📍 Wil jij ook jouw persoonlijke doelen en resultaat behalen? Dat kan met Ruggengraat. Schrijf je in via onze website: www.ruggengraat.com/inschrijven/ en start de eerste maandag van de maand!

📱 Heb je toch nog vragen betreft het programma of twijfel je of het wel iets is voor jou? Dat kan, jij mag ons altijd of een berichtje sturen via de RG WhatsApp lijn. Stuur ons een berichtje via: 06 – 57 12 72 31 of mail ons op advies@ruggengraat.com en dan helpt een van de coaches je op weg!

inschrijven