Winkelwagen

Geen product geselecteerd

Terug naar de website

"Zelfs als je wat ouder bent, zoals ik, is het mogelijk om aan jouw doelen te werken met Ruggengraat. Ik ben super blij en trots dat ik dit heb gedaan. "

Het verhaal

In een half jaar tijd ben ik 10 kilo aangekomen. Op een gegeven moment dacht ik ‘dit gaat niet goed’. Ik moest hier iets aan doen anders kwam er nog meer bij. Ik woog inmiddels 88 kilo. Via mijn schoondochter hoorde ik van Ruggengraat en ik dacht dit lijkt mij wel wat.

En inderdaad, het voelde gelijk al goed omdat ik niet het idee kreeg dat ik niks meer mocht eten. De eerste 3 maanden ben ik 10 kilo afgevallen en dit ging makkelijker dan ik aanvankelijk dacht.

Ik ben daarna nog eens 3 maanden doorgegaan met Ruggengraat omdat ik er nog beter uit wilde zien. Ik wilde graag strakker in mijn vel zitten en daarom dacht ik dat nog eens 3 maanden geen kwaad kon.

Mijn tweede gedeelte heb ik net afgerond en ik ben weer 10 kilo afgevallen. Mede dankzij mijn geduldige coach die mij altijd heeft gesteund en er altijd voor mij was ben ik nu 20 kilo kwijt!

Zelfs als je wat ouder bent, zoals ik, is het mogelijk om aan jouw doelen te werken met Ruggengraat. Ik ben super blij en trots dat ik dit heb gedaan.

Nu ga ik zelf verder met gezond eten en sporten zodat ik op gewicht blijf.

Bedankt Ruggengraat!