Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel diëten, deskundigen, trainers en coaches die allemaal hun eigen gedachten vertegenwoordigen. Maar is dat ook hetgeen dat werkt voor jou? En dan hebben wij het niet over de korte termijn maar over de langere termijn.

Ruggengraat biedt de handvatten die jou grip geven om jouw persoonlijke doel(en) te realiseren! Daarbij biedt een Ruggengraat coach jou de nodige ondersteuning om die handvatten binnen jouw specifieke situatie toe te passen. Dit alles hebben wij in een online programma vertaald om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ruggengraat biedt maatwerk en staat ook echt 24/7 voor jou klaar. Wij kunnen dit waarmaken doordat wij onze jarenlange bewezen kennis en ervaring hebben vertaald in een maatwerkprogramma dat werkt voor jou!

Doordat er zoveel misleidende informatie zowel online als offline beschikbaar is, kan het lastig zijn om de juiste informatie toe te passen op jezelf. Daarom heeft Ruggengraat als missie om iedereen de nodige handvatten en kennis toe te reiken die nodig is om elk gewenst doel te bereiken. In ons driemaandelijkse programma leren wij jou fabels van feiten te onderscheiden en maken wij een plan dat makkelijk te integreren is binnen jouw levensstijl. Dit zorgt ervoor dat jij het goed kan volhouden en ook echt leuk gaat vinden!

Ruggengraat is hét verlengstuk van jouw levensstijl. Wij kijken naar hoe jouw leven eruit ziet en proberen dit te optimaliseren voor jouw persoonlijke doel. Ieder mens is uniek en daardoor heeft ieder mens ook andere interesses. Hier spelen wij als Ruggengraat zijnde per situatie op in! Wij kijken naar jouw goede en minder goede gewoontes. Door middel van kleine aanpassingen behalen wij samen grote resultaten!

coaches ruggengraat

De afgelopen jaren hebben wij in samenwerking met onze leden fantastische resultaten behaald. Dit zou ons niet lukken zonder onze leden! Ruggengraat is ontstaan vanuit de passie om mensen te helpen. Met de kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan op het gebied van training, voeding en gedrag willen wij zoveel mogelijk mensen helpen met het behalen van hun persoonlijke doel(en).

Wij geloven erin dat iedereen zijn lifestyle kan veranderen/aanpassen door middel van ons gepersonaliseerde driemaandelijkse programma. Het programma is helemaal afgestemd op jouw levensstijl, waarin wij jou ‘opleiden’ door dé kennis te bieden op het gebied training, voeding en gedrag die nodig is om jouw doel(en) te bereiken. Wij doen wat werkt voor jou!

Ruggengraat #SamenSterk