Ruggengraat

vanaf

€65,00p/m

  • Op maat gemaakt voedingsplan
  • Persoonlijk trainingsplan voor jouw doel
  • Je eigen Personal Coach
  • Toegang tot de Ruggengraat applicatie
  • Progressie is gemakkelijk bij te houden in de RG-App.
  • Samen met jouw coach progressie analyseren
  • Geen resultaat, geld terug

Hoelang duurt het Ruggengraat programma?

Een Ruggengraat programma duurt 3 maanden. Dit is noodzakelijk om het gewenste resultaat te behalen en te behouden. Het behalen van het resultaat kan snel gaan, maar om het resultaat te behouden hebben de Personal Coaches van Ruggengraat minstens 3 maanden nodig om de leden te coachen op het gebied van voeding, gedrag en training.

Krijg ik een voedingsschema?

Ja, tijdens het Ruggengraat programma krijg je een op maat gemaakt voedingsschema voor jouw persoonlijke doel. Jouw Ruggengraat voedingsschema’s zijn gefaseerd om per fase gericht toe te werken naar jouw persoonlijke doel. Hierdoor krijg je van jouw Coach meerdere voedingsschema’s. De voedingscoach maakt het voedingsschema op strategische wijze waar bij elke maaltijd de macronutriënten erbij staan.

Kan ik het trainingsschema van Ruggengraat combineren met andere sporten?

Ja, het Ruggengraat trainingsschema is goed te combineren met andere sporten. Tijdens het intake gesprek komen vragen aanbod zoals: ‘Doe je aan andere sporten’ en ‘Hoe vaak kan je per week fitnessen (wat is realistisch)’. Dan maken onze Personal Coaches een op maat gemaakt trainingsschema voor jou.

Moet ik altijd hetzelfde eten?

Nee, tijdens het Ruggengraat programma hoef je niet elke dag hetzelfde te eten. Naast het persoonlijke voedingsschema krijgen de leden ook een variatielijst met recepten, avondeten recepten, lunch recepten, toegestuurd waar de voedingswaarden bij staan zodat het variëren zo makkelijk gemaakt wordt. Door middel van Coaching zullen de leden begeleid worden in het variëren en gedragsverandering op het gebied van voeding.

Hoe vaak moet ik trainen voor resultaat?

De trainingsschema’s worden gebaseerd op jouw doel en dagritme. Het drukke dagritme van bijvoorbeeld een Accountant staat hem of haar toe om maar 2 keer per week te trainen. Onze Personal Trainers en Voedingscoach zullen ervoor zorgen dat jouw plan optimaal werkt voor jouw situatie.