Hoe werkt het Ruggengraat programma?

Ruggengraat is jouw online, alles in één personal trainer, voedingsdeskundige en personal lifestyle coach waar jij 24/7 toegang tot hebt. Met de handige Ruggengraat applicatie voor iOS en Android heb jij jouw plan altijd bij de hand! Jouw persoonlijke Ruggengraat coach staat elke dag voor jou klaar om te helpen bij alledaagse dilemma’s en om jou te begeleiden naar jouw droomlichaam!

Heb jij een vraag aan je coach?

Stel deze dan gelijk via de app.

______

what-is-ruggengraat-section2-image

Inzicht krijgen in jouw voedingspatroon

Voordat jij begint met het Ruggengraat programma krijg je een op maat gemaakt voedingsschema gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Het voedingsschema is volledig afgestemd op jouw unieke situatie en persoonlijke doel. Dankzij het voedingsschema krijg jij gemakkelijk en snel inzicht in jouw voedingspatroon en daardoor zie jij snel welke gewoontes goed en minder goed zijn. Jouw persoonlijke coach optimaliseert het voedingsschema steeds naar jouw wensen en behoeften. Op die manier weten wij zeker dat jij doet wat werkt voor jou!

what-is-ruggengraat-section3-image

Een persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doel

Uiteraard ontvang jij ook een persoonlijk trainingsschema dat perfect aansluit op jouw doel. Het trainingsschema wordt om de zoveel tijd geoptimaliseerd zodat de trainingen leuk blijven en jij op een vernieuwende manier tot het uiterste gaat. In de Ruggengraat applicatie zijn toffe workouts te vinden voor bijvoorbeeld de abs of billen die je altijd en overal kan doen.

what-is-ruggengraat-section3-image

what-is-ruggengraat-section4-image

Chat met jouw Personal Coach

Ruggengraat staat voor persoonlijkheid! Dit betekent dat jij persoonlijk contact hebt met jouw eigen coach wanneer jij dat wil. Jouw persoonlijke coach is via WhatsApp te bereiken. Loop jij in het dagelijks leven tegen een dilemma aan en kom jij er even niet uit, bijvoorbeeld tijdens een zakelijk diner of een lunch met vrienden, dan kan jij altijd contact opnemen met jouw coach en zoeken jullie samen naar een oplossing. Je hoeft namelijk echt geen sociale gelegenheden te laten!

what-is-ruggengraat-section5-image

Resultaten en progressie bijhouden

Via de Ruggengraat applicatie kan jij gemakkelijk en snel jouw wekelijkse voortgang foto’s uploaden en de laatste metingen invoeren. Vervolgens kan jij samen met jouw coach de progressie analyseren. De progressie wordt per week overzichtelijk weergegeven in een tabel zodat jij goed kunt zien hoe jouw programma verloopt. Hoe beter jij de progressie bijhoudt, hoe gemotiveerder je bent!

what-is-ruggengraat-section5-image