Personal coach Nabil

Mijn naam is Nabil Boudhan en ik ben Personal Coach bij Ruggengraat. Ik ben geboren in Marokko en op mijn negende geëmigreerd naar Nederland. Ik ben opgegroeid in een klein dorp genaamd Wilnis. Alles was nieuw voor mij en ik had niet veel vrienden. Gelukkig had ik wel voetbal, mijn vader schreef mij in bij de lokale voetbalvereniging CSW. Naast het feit dat ik genoot van voetbal wilde ik altijd het maximale uit mezelf halen. Ik wilde bij de beste horen. Ik wilde altijd in de selectie zitten. Ik begon met fitness om sterker te worden.

Verhaal van coach Nabil

Ik ben altijd een persoon geweest die zijn grenzen verlegd door het stellen van duidelijke doelen. Mijn eerste fitness doel was om sterker te worden. Na een aantal maanden intensief trainen merkte ik al dat ik behoorlijk sterker werd. Dit resulteerde ook in een positief resultaat op het voetbalveld. Ik was veel sterker in de duels. Het voelde goed om door middel van fitness mijn zwakke punten te verbeteren.

Dankzij mijn mentaliteit en doorzettingsvermogen werd ik steeds sterker. Helaas resulteerde dit niet in een strak uiterlijk. Waardoor ik me afvroeg wat moet ik doen om ook een sixpack te krijgen. Wanneer ik het personeel bij de sportschool om advies vroeg kreeg ik een algemeen antwoord zoals: ‘Ja, je moet goed eten’. Oke, maar wat moet ik dan eten? Het frustreerde mij dat de jongens in de sportschool niet van plan waren om hun ‘geheim’ met mij te delen.

De frustraties namen toe. Ik begon zelfs te denken dat ik nooit een sixpack zou hebben. Het enige wat ik dacht was dat ik er geen aanleg voor had. Dit werd helemaal bevestigd toen ik een klasgenoot zag met een bicep ter grootte van een kokosnoot terwijl die jongen nog nooit een sportschool had gezien. Hoe kon dit? Totdat Fara een boek had ontdekt. Hij zei: ‘Lees dit boek en binnen 100 dagen heb jij ook het uiterlijk dat jij graag wil’. Het boek beschreef de relatie tussen de juiste voeding en training. Ik verdiepte mezelf in de stof en ik pastte letterlijk alles toe wat ik las. Eindelijk had ik zelf ook ‘het geheim’ ontdekt want dit resulteerde in een uiterlijk waar ik trots op ben. Ik had eindelijk het geheim van de sixpack ontdekt. Vanaf dit moment werd mijn hobby snel een levensstijl waar ik niet meer van afweek.

Doelen van Personal Coach Nabil

Dagelijks leer ik nog nieuwe dingen over gezonde voeding en de juiste trainingsmethodieken. De ambitie om als Personal Coach zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun transformatie is tot stand gekomen tijdens de periode dat ik werkte in de sportschool.

Het was geweldig om te zien wat mensen konden bereiken met mij als Personal Coach. Ik herken mezelf vaak in de leden die ik ondersteun. Zij zoeken ook naar antwoorden op het gebied van voeding en training. Zij stellen zichzelf ook de vraag: ‘Waarom lukt het mij niet en hem / haar wel?’.

Met die reden wil ik graag de Ruggengraat leden de juiste informatie bieden zodat zij hun doelen zo snel mogelijk behalen en vooral behouden. Als mensen lid worden bij Ruggengraat wil ik niet meer dat zij zoeken naar antwoorden. Met mijn kennis en jarenlange ervaring als Personal Coach wil ik het antwoord zijn voor de leden.

Jij bent in staat om het resultaat te behalen waar jij altijd van gedroomd hebt. #samensterk