Personal coach Marije

Mijn naam is Marije Lentfert. Wellicht kennen jullie mij van mijn instagram @liefsmarije. Ik ben een 23 jarige student, en ik heb al jaren een hele grote passie voor sport en voeding. Sinds april dit jaar ben ik begonnen met het Ruggengraat programma. Ik was na een drukke stage periode waarin ik weinig tijd had om te sporten toch een beetje aangekomen, en toen ik verhuisde naar Spanje voor 5 maanden verloor ik mijn balans. Dit is de reden geweest waarom ik Ruggengraat heb ingeschakeld.

Verhaal van coach Marije

Ik heb zelf 2 periodes Ruggengraat gevolgd voordat ik zelf coach ben geworden. Dit heb ik gedaan onder begeleiding van personal coach Fara. De focus heeft tijdens mijn 1e periode heel erg gelegen op de balans. Ik heb verschillende voedings- en trainingsschema’s gehad waarbij ik de ruimte had om te genieten van sociale gelegenheden, doordat ik de tools kreeg van Fara hoe ik deze ruimte moest benutten en hoe ik dit moest aanpakken. Al heel snel merkte ik dat met de tools die ik kreeg, en de ruggengraat die Fara voor mij was als ik het moeilijk had, ik mezelf een lifestyle aan had geleerd waarbij ik genoot van het leven én ik mooi lichaam kon creëren. Ik kon lekker uit eten gaan, lekker feestjes vieren, zónder me hier druk over te maken, want ik had weer balans! Tijdens mijn 2e periode had ik al heel veel geleerd en kon ik samen met Fara nog een stapje verder gaan door mijn lichaam nu echt te finetunen. Tijdens mijn vakantie in Curacao dit jaar voelde ik me écht zelfverzekerd in m’n bikini, en dat zelfverzekerde gevoel, daar deed ik het voor! Fara is 2 periodes lang mijn ruggengraat geweest en heeft me geholpen mijn eigen ruggengraat te creëren. Ruggengraat heeft daarom voor mij vooral mentaal heel veel betekend. Ik ben natuurlijk ontzettend blij met mijn lichaam, maar het feit dat ik nu heel goed mijn balans kan vinden en mentaal heel erg sterk ben is voor mij de grootste overwinning geweest.

Doelen van coach Marije

Nu ik zelf Ruggengraat coach ben is mijn grootste doel dat ik de deelnemers kan helpen om hetzelfde zelfvertrouwen te ontwikkelen als dat ikzelf door Ruggengraat heb gekregen. Want het heeft mij óntzettend gelukkig gemaakt! Dit door middel van hard werken voor een lichaam om trots op te zijn, maar ook door samen te zoeken naar de lifestyle die bij elke deelnemer past. Op deze manier wil ik de deelnemers motiveren en begeleiden om hun programma te laten slagen. Ruggengraat is een hele grote gereedschapskist, en samen met de deelnemers wil ik zoeken (én vinden!) naar de tools die jij nodig hebt om je doelen te bereiken!

If you can dream it, you can do it! #samensterk