Personal Coach Fara

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Faruk Hadziomerovic en dit is mijn verhaal.

Verhaal van coach Fara

Vanaf mijn 13de levensjaar vecht ik al tegen overgewicht. Op 22-jarige leeftijd was het punt van verandering, ik kon mijzelf niet meer recht in de ogen aankijken. Ik woog 85 kilogram (met een vetpercentage van 30-35%) en voor mijn lengte van 1.69 meter is dat te veel. Het begon allemaal met het boek; ‘In 100 dagen op de Mens Health Cover’. Na de 100 dagen haalde ik super resultaat maar dit smaakte naar meer. Dus ik begon mijzelf te verdiepen in de juiste training voor mij en de juiste voeding. Al gauw leerde ik alles over voeding, training en supplementen.

Nu ben ik 28 jaar en ik ben trots op mijn transformatie, Mijn huidige gewicht is 68 kg met een vetpercentage van 10-11%. In de 3 jaar van mijn transformatie heb ik vele diepe dalen gezien, maar die diepe dalen hebben mij gemaakt tot de mentaal sterke persoon die ik nu ben. De afgelopen 3 jaar ben ik door een hel gegaan, het heeft mij bloed, zweet en letterlijk tranen gekost. Ik ken de pijn van verslagenheid, maar ik ken ook de vreugde van voldoening en de trots van een goed gelukte training. Daarom zeg ik dat ik er klaar voor ben om ook andere mensen als Personal Coach te ondersteunen in hun transformatie.Tijdens mijn transformatie heb ik veel kritiek over mij heen gekregen. Moet je perse zo extreem je voeding aanpassen? Ah joh die supplementen zijn overbodig, ah joh dat taartje kan wel, het is je verjaardag. Maar ik hield vast aan me principes, ik was vastberaden.

De volgende quote van Theodore Roosevelt is kenmerkend voor mijn afgelopen 3 jaar

“It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat”

Doelen van coach Fara

Als Personal Coach wil ik graag de leden van Ruggengraat leren hoe zij het resultaat kunnen behalen en behouden waar zij altijd van gedroomd hebben. Ik hoop dat meer leden geloven in zichzelf en dat zij in staat zijn om hun leven te veranderen.

Jij kan zelf ook een inspiratie zijn voor jouw omgeving zolang jij er maar in gelooft.

Ik geloof er in, nu jij nog! #samensterk