Personal Coach Esther

Hai, mijn naam is Esther de Jong en ik zal wat meer over mezelf vertellen. Ik ben altijd al sportief geweest maar de laatste jaren is deze passie gegroeid. Met name door het Ruggengraat programma te volgen heb ik heel veel kennis opgedaan betreft voeding en sport. Dit vind ik erg interessant en ik wil jullie graag helpen bij het bereiken van jullie doelen door deze kennis door te geven!

Verhaal van coach Esther

Ik ben 23 jaar en werk als wijkverpleegkundige. Met dit werk help ik ook veel mensen met het bereiken van doelen en dit geeft mij veel energie.

In maart ben ik begonnen aan het Ruggengraat programma omdat ik geen vooruitgang meer zag in de sportschool. Ik kwam in een sleur. Ik wist niet meer hoe ik het aan moest pakken en wilde graag meer weten over de juiste voeding en training. Samen met mijn coach heb ik een voedingspatroon ontwikkeld waarin ik alles kan eten wat ik wil en mij lekker voel in mijn eigen lichaam.

Met het Ruggengraat programma heb ik een mooi resultaat behaald en ik heb een andere levensstijl gecreƫerd waarin ik mijn super goed voel.

Ik inspireerde vrienden om ook aan de slag te gaan met gezonde voeding en sporten, een extra motivatie voor mij. Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met sociale gelegenheden, want ook dit moet kunnen binnen een bewust voedingspatroon!

Doel van coach Esther

Als Ruggengraat coach hoop ik de deelnemers te motiveren om doelen te behalen en ik hoop dat de deelnemers hier net zo enthousiast van worden als ik! Samen gaan wij een goede balans vinden voor een gezonde leefstijl.

Lets rock this all together. Samen staan we sterk! #samensterk