anne ruggengraat coach

Personal Coach Anne

Leuk dat je mijn verhaal wilt lezen! Ik ben Anne Geleynse en ik woon in Groningen. Vijf jaar geleden heb ik de opleiding Sport en Gezondheid aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. De reden dat ik voor die opleiding koos was omdat ik in de periode ervoor zelf erg ben afgevallen toen ik ging sporten in de sportschool. Ik kreeg de smaak te pakken en interesseerde me steeds meer in gezond leven en alles wat daarmee te maken had. Ik besloot dat ik iets moest gaan doen met deze interesse en de opleiding sloot daar mooi op aan.

Verhaal van Anne

Tijdens mijn opleiding heb ik erg veel geleerd over onder andere sport, afvallen, voeding, coaching en revalideren na een blessure. Tijdens mijn opleiding werkte ik als fitnessinstructeur en groepslesinstructeur. Na mijn opleiding besloot ik dat ik eerst wat van de wereld wilde zien voordat ik daadwerkelijk aan de slag zou gaan. Ik ben voor acht maanden naar Australië en Nieuw-Zeeland gereisd; een reis om nooit te vergeten.

Toen ik terugkwam was het een moeilijke tijd om een baan te vinden binnen mijn werkveld. Het lukte me om binnen te komen bij DUO, (heel iets anders inderdaad) maar daar werk ik nog steeds en heb ik inmiddels een vast contract. Deze baan heb ik een tijd lang gecombineerd met het werken binnen een sportschool als groepslesinstructeur. Helaas raakte ik geblesseerd en moest ik hiermee stoppen. Deze blessure heeft ervoor gezorgd dat ik niet veel meer kon sporten en dat ik een beetje in een dip raakte. Ik merkte ook dat mijn kennis over sport en voeding steeds verder wegzakte. Toen ik was gerevalideerd was ik het zat en besloot ik weer aan mijn lijf te willen werken, dus ik zocht online naar een geschikt programma. Ik kwam terecht Ruggengraat en hier heb ik drie maanden aan meegedaan, om weer even de smaak te pakken te krijgen en mijn lijf weer aan het werk te zetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik weer een stuk fitter ben en dat ik heel graag nu ook anderen hiermee wil helpen!

Hoe ik je ga helpen:

Dankzij mijn achtergrondkennis en mijn eigen ervaring met Ruggengraat weet ik zeker dat ik jou kan helpen met het behalen van je doelen. Ik weet welke barrières er zijn en samen gaan we proberen deze te omzeilen zodat niks jou meer in de weg kan staan. Het belangrijkste is dat we via kleine aanpassingen in jouw leefstijl gaan toewerken naar je doel. Hierdoor blijf je gemotiveerd en heeft je lichaam de tijd om aan de verandering te wennen, waardoor je jojo-en gaat voorkomen en je je nieuwe leefstijl beter volhoudt. Werk nu aan een gezonde leefstijl,
en in de toekomst zul je blij zijn met jezelf! Laten we samen deze uitdaging aangaan. Ik ben er klaar voor, jij ook?

#Take care of your body, it’s the only place you have to live!